1. tuingereedschappen
  2. elektrische grasmaaier

De top 10 beste elektrische grasmaaiers van 2024

Laatst bijgewerkt: 16 mrt. 2023

Terwijl je je tuin helemaal in orde maakt voor de komende zomer, besef je dat je nog steeds op zoek bent naar de perfecte elektrische grasmaaier. Je hebt gehoord over de vele voordelen van het gebruik van een elektrische grasmaaier, maar je wilt er zeker van zijn dat je de juiste kiest voor je behoeften. Uiteindelijk is dit je gids naar de top 10 beste elektrische grasmaaiers waarmee je kunt beginnen met het maken van je tuin.

Als je een elektrische grasmaaier nodig hebt wil je natuurlijk wel dat dit er een is van goede kwaliteit. Je wilt niet een elektrische grasmaaier kopen en er vervolgens achter komen dat je beter een andere had kunnen kopen. Daarom is het goed om te kijken naar de beste elektrische grasmaaiers die er zijn, zodat je dit kunt voorkomen.

Wij van Tuinartikelenboer.nl vinden het erg belangrijk dat we de beste elektrische grasmaaiers aanprijzen. We hebben dan ook veel onderzoek gedaan en vanuit daar hebben we 10 goede elektrische grasmaaiers gevonden waar iedereen vrolijk van wordt! Hier kan iedere tuinliefhebber zeker erg warm van worden.

Beste elektrische grasmaaier volgens reviews

We hebben besloten dat we deze uitdaging niet alleen aangaan. De beste tuinexperts die wij kennen hebben ons geholpen om de beste elektrische grasmaaier te vinden. Zo zijn de elektrische grasmaaiers door een elektrische grasmaaier test heen gekomen en hebben we alles goed op een rijtje gezet. Zo weten we precies welke op nummer 1 en welke op nummer 10 komt te staan.

De tuinexperts waar wij mee samenwerken hebben al jaren ervaring in de tuin branche. Hierdoor kunnen we met alle zekerheid zeggen dat we goede elektrische grasmaaiers aan weten te prijzen. Zo voorkomen we dat we foutieve informatie op onze website hebben staan.

10 best geteste elektrische grasmaaiers van 2024

We kunnen ons voorstellen dat je nu erg nieuwsgierig bent geworden naar de beste elektrische grasmaaiers. 10 goede elektrische grasmaaiers hebben we namelijk niet zomaar in een lijst geplaatst. Dit is precies de reden dat we de top 10 elektrische grasmaaiers hebben gemaakt. Zo vindt iedereen de elektrische grasmaaier voor in de tuin op een eenvoudige manier.

De goede elektrische grasmaaiers hebben we hieronder voor je neergezet. Alle 10 elektrische grasmaaiers zijn van goede kwaliteit. Het maakt dus niet uit voor welke elektrische grasmaaier je uit de lijst je kiest. Ze zijn allemaal getest en we doen ons best om de lijst zo actueel mogelijk te houden.

Beste 10 elektrische grasmaaiers - Uit de test 2024

Makita grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm.

5/5

Makita staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame producten. De Makita grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm is daar geen uitzondering op. Met het kopen van deze grasmaaier, krijg je standaard een fabrieksgarantie van één jaar. Daarnaast is het bij Makita mogelijk om binnen 4 weken na aanschaf je garantie te verlengen naar twee jaar. Hiervoor dien je je aankoopnota en het certificaat dat je online kunt verkrijgen bij te houden. Voor lithium ion accu's en laders hoeft dit niet. Deze krijgen standaard twee jaar fabrieksgarantie. Mocht je toch een probleem ondervinden, dan kun je terugvinden hoe je een reparatie kunt aanvragen op onze website. Kortom, met de Makita grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm heb je de zekerheid van een kwalitatief en duurzaam product met een standaard garantie van twee jaar.

WOLF-Garten S 3800 E Elektrische grasmaaier 1400W 40L 18ACF1S-650.

5/5

De Wolf-Garten S 3800E Elektrische grasmaaier is een efficiënte en betrouwbare maaier. Met een krachtige 1400W motor is de maaier in staat om gazons moeiteloos te maaien. De maaibreedte van 38 cm levert een perfecte snit en het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor een comfortabele bediening. De grasmaaier is uitgerust met een 40 liter grasopvangzak met vulindicator. Hierdoor kun je gemakkelijk zien wanneer de zak vol is en eenvoudig afvoeren. Daarnaast is de duwboom inklapbaar, waardoor de maaier eenvoudig op te bergen is. Met de WOLF-Garten S 3800E Elektrische Grasmaaier heb je een krachtige en betrouwbare maaier die je gazon perfect onderhoudt.

Bosch ARM 37 Grasmaaier op snoer 1400 W.

5/5

Maai met maximaal comfort en minimale inspanning met de Bosch ARM 37 Grasmaaier op snoer 1400 W. De Bosch ErgoFlex grepen verminderen de druk op je armen en rug en garanderen een ideaal comfort. Met de meerdere instelschakelaars kan je de maaier precies aanpassen aan jouw lichaamshouding. Maai eenvoudig langs muren en randen met de graskam en wordt klaar in no-time. De 40 liter grasopvangbak voorkomt dat je steeds onderbrekingen moet maken. Bovendien is de hoogte eenvoudig aan te passen. Maai met maximaal comfort en controle met de Bosch ARM 37 Grasmaaier op snoer 1400 W. Maai met gemak met de Bosch ARM 37 Grasmaaier op snoer 1400 W. De Bosch ErgoFlex grepen zorgen voor een optimaal comfort en verminderde belasting van je armen en rug. Met de verschillende instelschakelaars kan je precies aanpassen aan jouw lichaamshouding. De graskam voorkomt dat je veel tijd kwijt bent aan het maaien langs muren en randen. Krijg meer controle met de 40 liter grasopvangbak en voorkom onderbrekingen. Pas de hoogte eenvoudig aan met de Bosch ARM 37 Grasmaaier op snoer 1400 W. Maai met minder inspanning en maximale controle.

WOLF-Garten S 3200 E Elektrische Grasmaaier 1000 W 32 cm maaibreedte 30 liter opvangbak centrale hoogte-instelling.

5/5

De WOLF-Garten S 3200 E Elektrische Grasmaaier is een uitstekende keuze voor iedereen die een krachtige, duurzame en betrouwbare grasmaaier zoekt. Deze maaier heeft een motorvermogen van 1000 W en een maaiwerk van 32 cm. Daarmee is deze grasmaaier geschikt voor tuinen tot 150 m². De maaihoogte is 3-voudig in te stellen, waardoor je de grasmat perfect kan instellen op de gewenste hoogte. Met de 30 liter grote grasvangbak heb je geen last van het versnipperen van het gras. De duwboom is inklapbaar waardoor de maaier eenvoudig op te bergen is. Met de WOLF-Garten S 3200 E Elektrische Grasmaaier bied jij jouw tuin de perfecte verzorging. Deze maaier is zeer eenvoudig te bedienen en met zijn duurzame kwaliteit is te allen tijde betrouwbaar. Ook is deze maaier uitgerust met een aantal slimme functies, waaronder de centraal instelbare maaihoogte en de grasvangbak. Daarnaast is de maaier relatief licht in gewicht en gemakkelijk op te bergen. Een uitstekende investering voor iedere tuinliefhebber.

WOLF-Garten A 340 E Elektrische Grasmaaier 1400 W 34 cm maaibreedte 30 liter opvangbak centrale hoogte-instelling.

5/5

De WOLF-Garten A 340 E Elektrische Grasmaaier is perfect voor de liefhebber die op zoek is naar een flexibele, functionele en efficiënte maaier. De krachtige motor, het comfortabele gebruik en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maken dit een ideaal apparaat voor mensen die een gazon willen verzorgen tot 250 m². De maaihoogte is zesvoudig in te stellen. Ook is er een grasvangbak van 30 liter aanwezig. De opvouwbare duwboom met softgrip zorgt voor een comfortabel vasthouden, terwijl de vulindicator aangeeft wanneer de opvangbak vol is. De Flick-Flack kabelgeleiding zorgt voor veiligheid en het CCM systeem maait, verzamelt en mulcht. Dit is een gazonmaaier waarmee je in één keer klaar bent.

Powerplus POWEG63703 Elektrische grasmaaier Grasmachine voor kleine tuin 1000 W 32cm maaibreedte 30L opvangbak.

5/5

De Powerplus POWEG63703 elektrische grasmaaier is een perfecte keuze voor het maaien van kleine gazons. Deze lichtgewicht grasmaaier heeft een vermogen van 1000W, een maaibreedte van 32 cm en een 30 liter opvangbak. Met deze machine kun je je gazon in een mum van tijd mooi bijhouden. De grasmaaier is voorzien van een ergonomisch handvat, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is. Daarnaast heeft het een speciale knop om de maaibreedte aan te passen, waardoor je de grond nauwkeurig kunt bijhouden. De snelheidsregelaar maakt het mogelijk om de snelheid aan te passen, afhankelijk van de breedte van je gazon. Dit maakt het maaiproces nog gemakkelijker. Bovendien heeft de grasmaaier een speciale hendel om de maaihoogte aan te passen, zodat je het gazon op de juiste manier knipt. De Powerplus POWEG63703 is zeer geschikt voor kleine tuinen met een grasoppervlakte tot 75 m². De grasmaaier is gemakkelijk te verplaatsen en duurzaam. Met deze machine kun je je gazon bijhouden zoals je wilt.

Bosch ARM 32 Grasmaaier 1200 Watt 32 cm maaibreedte.

5/5

De Bosch ARM 32 Grasmaaier 1200 Watt 32 cm maaibreedte is een perfecte oplossing voor het maaien van kleine en middelgrote gazons. Hij heeft een afmeting van 32 cm, waardoor hij gemakkelijk rond voorwerpen gemanoeuvreerd en vervoerd kan worden. Het gewicht van slechts 6,8 kg zorgt voor extra gemak. De Powerdrive-motor zorgt ervoor dat er betrouwbare maaiprestaties worden behaald, zelfs in lastige situaties. Met de graskam maait de ARM 32 automatisch nette randen langs muren en tuinpaden, zodat er na het maaien geen getrimd hoeft te worden. Bovendien beschikt hij over een grasopvangbak van 31 liter, waardoor het gemaaid gras gemakkelijk afgevoerd kan worden. De Bosch ARM 32 Grasmaaier 1200 Watt 32 cm maaibreedte is de perfecte oplossing voor een mooi maairesultaat!

GARDENA PowerMax™ Grasmaaier (gemotoriseerd) Maaibreedte 32 cm.

5/5

De Gardena PowerMax is een krachtige grasmaaier die perfect is voor het maaien van kleinere gazons. Het speciale geharde mes levert een optimaal snijresultaat. Het ErgoTec handvat ligt comfortabel in de hand en maakt het gemakkelijk om de grasmaaier te duwen, terwijl het centraal verstelbare Quicfit-systeem de maaihoogte in 10 standen verstelt. Daarnaast zorgen extra graskammen langs de randen van de grasmaaier ervoor dat ook het gras langs muren en stoepranden perfect wordt gemaaid. Het Cnc-systeem staat verder voor een efficiënt snijden en opvangen van het gras. De maaibreedte bedraagt 32 cm en dankzij het opvouwbare frame is de grasmaaier gemakkelijk te vervoeren en compact op te bergen. Kortom, met de Gardena PowerMax krijg je perfecte maairesultaten voor kleinere gazons.

BLACK+DECKER BEMWH551-QS Zweefmaaier 1200W 30cm gesnoerd.

5/5

De BLACK+DECKER BEMWH551-QS Zweefmaaier 1200W 30cm gesnoerd is de perfecte oplossing voor al je grasmaaibehoeften. Deze zweefmaaier is uitgerust met een krachtige 1200W motor die ongehinderd over oneffen oppervlakken vliegt en bijna geruisloos is. Met een maaidiameter van 30 cm is het ideaal voor kleine tuinen tot 250m². De innovatieve luchtkussentechnologie zorgt ervoor dat de maaier op een luchtkussen glijdt, waardoor een soepele, stille en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid mogelijk is. Door de vooruitstrevende technologie kun je probleemloos grasmaaien op hellingen en hobbelige, oneffen oppervlakken waar traditionele grasmaaiers moeite mee hebben. Geniet van ultieme wendbaarheid en maai in alle richtingen met de BLACK+DECKER BEMWH551-QS.

Powerplus POWEG63705 Elektrische grasmaaier Grasmachine voor kleine en middelgrote tuin 1300W 32cm maaibreedte 30L.

5/5

De Powerplus POWEG63705 Elektrische grasmaaier is een eenvoudig te bedienen machine die ideaal is voor kleine en middelgrote tuinen. De krachtige 1300W motor maakt het maaien van gras mogelijk, zelfs op steile hellingen. Dankzij de verschillende maaihoogtes kun je het gras op de gewenste lengte houden. De grasmaaier heeft een grote opvangbak met een capaciteit van 30 liter, waardoor je minder vaak hoeft te stoppen om af te voeren. Het handvat is afneembaar, waardoor de maaier gemakkelijk op te bergen is. Door het grote loopvlak is de grasmaaier ook makkelijk te manoeuvreren. De aangebrachte wielen helpen je om de maaier precies waar je hem hebben wilt te krijgen. Met de Powerplus POWEG63705 Elektrische grasmaaier heb je een krachtige en betrouwbare machine die je gazon er elke keer weer perfect uit laat zien.

Onze laatste woord over de elektrische grasmaaiers top 10

De laatste woorden van Tuinartikelenboer.nl zijn vrij logisch. Iedereen kan voor de tuin een elektrische grasmaaier kopen. Dit is geen enkel probleem. Als je er maar eentje kiest die bij je past en je aanspreekt. 

Het voordeel is dat de volledige top 10 alleen maar bestaat uit goede elektrische grasmaaiers. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een verkeerde koopt. Je hebt keuze uit de volledige top 10 elektrische grasmaaiers om een goede keuze te maken.

Conclusie top 10 elektrische grasmaaiers

Het is duidelijk dat elektrische grasmaaiers een goede aankoop zijn. Ze maken het grasmaaien gemakkelijker en sneller, waardoor je meer tijd kunt besteden aan andere dingen. Daarnaast zijn er veel verschillende stijlen en opties beschikbaar, dus er is altijd een model dat bij je past. Als je nog steeds niet zeker weet wat het beste bij je past, neem dan contact met ons op en wij helpen je om de beste elektrische grasmaaier voor jou te vinden. Wees gerust dat je een aankoop doet die jarenlang mee gaat.

Inhoudsopgave

Auteur

Carmen
Carmen Bakker

Ik ben Carmen, een enthousiaste tuinliefhebber en ervaren schrijver van tuinartikelreviews. Mijn passie voor groen begon als kind in de achtertuin, waar ik al snel gefascineerd raakte door planten en bloemen. Nu deel ik graag mijn kennis en ervaring met anderen, zodat zij de beste tuinartikelen kunnen kiezen voor hun groene oase. Met jarenlange ervaring in de tuinindustrie, bied ik eerlijke en nuttige beoordelingen van tuingereedschap, planten, en decoratie. Mijn doel is om mensen te inspireren en te helpen bij het creëren van prachtige en harmonieuze buitenruimtes waar ze van kunnen genieten.

Veelgestelde vragen vragen over de elektrische grasmaaiers test

Je hoeft uiteraard niet per se in de tuin te werken als je een elektrische grasmaaier kopen wilt. Iedereen kan een elektrische grasmaaier kopen. Misschien wil je hem wel graag cadeau aan iemand geven of wil je er wat anders mee gaan doen. Je hoeft niet per se groene vingers te hebben om er eentje te kopen. 

De elektrische grasmaaier die je uitkiest, is voor iedereen geschikt. Zelfs voor mensen die er nog nooit wat mee gedaan hebben. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van een elektrische grasmaaier. Het is altijd fijn om te weten dat je er gebruik van kunt maken. 

We hebben zeker enkele ervaringen over elektrische grasmaaiers. Voor ons is het ook zeer belangrijk om deze te delen. Zo scheppen we een duidelijk beeld voor onze toekomstige klanten. Je weet dan precies wat er wel goed gaat en wat we eventueel nog kunnen verbeteren. 

De elektrische grasmaaier test moet altijd eerst worden doorstaan voordat ze allemaal online komen. Toch kan er soms iets mis gaan of zijn elektrische grasmaaier ervaringen net iets anders. Dit is geen enkel probleem. We kijken graag naar een mogelijke oplossing en naar wat er de volgende keer beter gedaan kan worden.

Wat is de beste elektrische grasmaaier? Dat zal voor iedereen kunnen verschillen. Dit maakt niet dat jij misschien al één van de elektrische grasmaaier op het oog hebt. Het is dan wel handig dat hij op voorraad is. Het kan wel eens voorkomen dat dit niet het geval is. Dit is erg vervelend, maar we kijken altijd naar een oplossing. 

Je kunt er zelf voor kiezen om te wachten tot de elektrische grasmaaier weer op voorraad is. Anders kunnen we je altijd op de hoogte houden wanneer hij er weer is. Dan weet je zeker dat je jouw keuze krijgt.

elektrische grasmaaiers vergelijken leverde de volgende best geteste elektrische grasmaaier op: Makita grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm.. 
Deze is de elektrische grasmaaier die als beste getest uit ons onderzoek naar voren kwam.

 

 

Gepubliceerd op: 16 feb. 2023